– fordi du fortjener det bedste...

+45 51 34 04 03

Enggårdstoften, 7120 Vejle Ø

UDSOLGT

Type A

 

Du kan  vælge imellem 3 forskellige planløsninger (herunder); derfor har du masser af valgmuligheder, ligesom du kan sætte dit personlige præg på indretningen af dit A1-Hus.

 

Ankomst gennem til det funktionelle bryggers med vaske/tørre facilliteter. Desuden adgang til det lækre, rummelige køkken, med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer.

 

Køkkenets centrale placering betyder, intet spildplads. Det fungerer som en praktisk opdeling af boligen, så der i den ene ende, er adgang til sove/børne-afdelingen, med 3 skønne, rummelige værelser samt det lækre wc/bad med masser af skabe samt brus. I den anden ende, er der direkte kontakt til alrummet og den rummelige, lyse opholdsstue, med niveaufri udgang til den solrige terrasse samt haven.

 

Boligen er inklusiv fliser på terrasse, i indkørsel og der er plantet hæk og sået græsplæne.

 

Der er mulighed for at parkere bilen i den rummelige carport eller i indkørslen, hvor der også er god plads til gæster.

 

Det store vedligeholdelsesfrie skur indeholder varmepumpen, og har rigelig plads.

Type B

 

Man ankommer til den veldisponerede bolig, gennem bryggerset, med plads til garderobe.

 

Fra det store bryggers med teknik samt vaske/tørre-facilliteter. Er der adgang til det lækre, rummelige køkken, med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer.

 

Køkkenets centrale placering betyder, at der ikke er noget spildplads i huset og køkkenet fungerer samtidig som en praktisk opdeling af boligen, så der i den ene ende, er adgang til sove/børne-afdelingen, der består af 3 meget lyse rummelige værelser, samt et velindrettet wc/bad med masser af skabe samt brus.

 

I den anden ende, er der ligeledes direkte kontakt til alrummet samt den lyse opholdsstue, hvorfra der er let og ubesværet udgang til den solrige terrasse samt haven.

 

Boligen er topisoleret med gulvvarme overalt.

Type C

 

Man ankommer til A1-Huset, Gennem boligens entre, hvor der er garderobe samt vaske/tørre-faciliteter.

 

Herfra adgang til boligens ene veludstyrede bad samt til det  lækre, rummelige køkken, med masser af skabsplads og alt i hårde hvidevarer.

 

Køkkenets centrale placering betyder, at der ikke er noget spildplads i huset og køkkenet er samtidig en effektiv opdeling af boligen, så der i den ene ende, er adgang til sove/børne-afdelingen, der består af 3 flotte rummelige værelser samt endnu et velindrettet wc/bad med masser af skabe samt brus.

 

I den anden ende, er der ligeledes direkte kontakt til alrummet samt den lyse opholdsstue, hvorfra der er nem udgang til den solrige terrasse samt haven.

 

Boligen er topisoleret med gulvvarme overalt.

 

 

A1-huse APS  • Enggårdstoften 30, 7120 Vejle Ø  •  cvr-nr.:35032460 • info@a1huse.dk • www.a1huse.dk • tlf. +45 51 34 04 03